Video afspelen

Asus

unleash your creativity

Asus brengt met regelmaat nieuwe producten op de markt. Voor de release van deze producten maken wij videocontent. Met een kleine crew maken we rechtstreeks voor Asus videocontent, gefocust op de voordelen van de nieuwste gadgets: alles gericht op de eindgebruiker. 

lean&mean

klant Asus

bureau fourcreating

productie fourcreating

bekijk de hele case

Video afspelen

Rog Flow

00:30

Flexibel, krachtig en effectief. Dit omschrijft niet alleen de nieuwste gaming laptop van ‘Republic of Gamers’, maar ook het team dat hard aan deze productie heeft gewerkt. Drie sketches gefilmd op één draaidag, hiernaast gecompileerd in één recap video.

Video afspelen over Asus Creator

Creator Campaign

00:54

Verdwijnen in de wereld van games, gefocust werken of een film waarbij je volledig opgaat in het moment. Deze Asus laptop is voor de maker. Voor de creatieveling die de laptop ziet als een verlengstuk van zichzelf. Van script tot edit, volledig door ons geproduceerd op een lean&mean manier. 

Video afspelen

Storyboard vs. Final shot

00:15

Voor verschillende projecten maken wij storyboards, zo ook voor Asus. Dit geeft een duidelijk beeld aan de klant wat wij in ons hoofd hebben – voor en tijdens de draaidag. Ook de editor kan vervolgens gericht aan de slag.