Video afspelen

Beter Bed – Beter slapen met

slapen als wetenschap.

Met dit creatieve online format wil BeterBed nieuwe fans bereiken en inspireren met leuke slaapweetjes. Naast een YouTube aflevering en de nodige socials, maken we ook podcasts. Al deze content produceren we lean&mean. Door een strakke voorbereiding, storyboards en goede pre-productie draaien we één aflevering op één enkele draaidag.

lean&mean

klant Beter Bed

bureau fourcreating

productie fourcreating

bekijk de hele case

Video afspelen

Afl 1 - Beter Slapen met... Shary-An

04:44

In deze aflevering stellen we de vraag: hoe kun je door beter te slapen met creatiever worden? Daarvoor bezoeken we zangeres Shary-An in de studio. Als mama en creatieve duizendpoot heeft ze te maken met wisselende bedtijden. Ze deelt haar tips en haar slaapgeheimen. 

Video afspelen

Afl 2 - Beter Slapen met... Lienke

08:45

Hoe haal je met slaap het maximale uit je dag? Die vraag stellen we aan Lienke van Dear Good Morning. Elke ochtend staat ze vroeg op, wat niet mogelijk is zonder een goede nacht. Met een 5-man crew produceren we Beter Slapen met… Door gebruik te maken van een storyboard kunnen we efficiënt draaien. 

Video afspelen

Afl 3 - Beter Slapen met... Aline

06:45

In deze aflevering ontdekken we hoeveel slaap je nodig hebt om gezond te blijven. Het antwoord krijgen we van arts en slaapcoach Aline Kruit. De animatielagen in de videos maken we in-house. Zo krijgt het format kracht en herkenbaarheid.