Video afspelen over MyLaps

MyLaps – Timing in Sports

timing is key

MyLaps vraagt ons altijd om een combinatie tussen sport, snelheid, technologie, strakke shots en lichte animatie. Dat is waar ons hart ligt en dat zie je ook terug in de videos. Wel strak geproduceerd, zodat de kosten wel blijven opwegen tegen de investering. Zoals bij al onze lean&mean projecten maken we gebruik van een efficiënte voorbereiding en draaien we met een kleine crew.

lean&mean

klant MyLaps

bureau fourcreating

productie fourcreating

bekijk de hele case

Video afspelen

MyLaps X2 Race Control

01:04

Voor de introductie van deze nieuwe tijdsmeting methode, combineerden we studioshots, trackshots en een lichte animatielaag om tot een snelle edit te komen. De focus ligt op de ervaring van de gebruiker.

Video afspelen

MyLaps TR2 Transponder

01:08

Schieten op het Circuit van Zandvoort, het blijft speciaal. De snelheid van de bochten, de verschillende sporten en de mix van locaties zorgt voor een tempo-driven video. Perfect voorbeeld van een lean&mean productie.  

Video afspelen

MyLaps X2 Race Control - Stay Tuned

00:33

Ook zonder auto op het circuit, motorcrosser in de modder of voorbijrazende wielrenners, kan een video gemaakt worden van een tijdsmeting. Een duidelijk voorbeeld van hoe video niet gevangen hoeft te zijn in standaard beelden.