Video afspelen

New York Pizza – Moon Trip

pizzabezorger op de maan.

New York Pizza stuurt de pizzabezorger met de beste recensies de ruimte in. Om dat alvast te testen, schoten wij onze grote vriend Appie naar de maan. Met de nodige visual effects en slimme productietrucs natuurlijk. Wij zorgden voor het script, storyboard, shotlist, callsheet, productieschema, regie, cameravoering, licht, geluid, edit, sound design, grading, VFX… en ga zo maar door en door en door…

high-end

klant New York Pizza

bureau C2B

productie fourcreating

bekijk de hele case

Video afspelen

Commercial

00:39

Het is echt waar. Na het succes van Pizza Maffia, schiet NYP de pizzabezorger met de beste recensies de ruimte in. Met een strakke voorbereiding en voldoende tijd voor scripting, draaidagen, editen, VFX en grading produceerden we samen met C2B deze hero video. 

Video afspelen

Behind the Scenes

00:59

Om te laten zien hoe een shoot er achter de schermen uit ziet, stuurden we een cameraman mee. Een inzicht in de manier van werken en de passie van de crew. Die is er uiteraard op elke draaidag, maar de look-and-feel van NYP-videos halen net dat beetje extra plezier in ons naar boven. 

Video afspelen

Storyboard vs. Final shot

00:34

Voor verschillende projecten maken wij storyboards, zo ook voor Asus. Dit geeft een duidelijk beeld aan de klant wat wij in ons hoofd hebben – voor en tijdens de draaidag. Ook de editor kan vervolgens gericht aan de slag.