Video afspelen

New York Pizza – Pizza Maffia

geld verdienen met je matties

De meest bekroonde employer branding case van 2022. Met Pizza Maffia wil New York Pizza potentiële pizzabakkers en bezorgers enthousiasmeren om te solliciteren. Deze recruitment video onderscheidt zich door zijn unieke storyline, gedetailleerde voorbereiding en spreekt volledig de taal van de doelgroep. Binnen één productiedag zijn ruim 20 video’s geproduceerd. Uniek voor elk touch point.

high-end

klant New York Pizza

bureau C2B

productie fourcreating

bekijk de hele case

Video afspelen

Hero-video '90

01:25

In deze filmische commercial leveren Mocro Maffia-ster Ice en bezorger Appie een wel heel bijzondere bestelling af. In samenwerking met C2B hebben wij de volledige productie opgezet: script, storyboard, shotlist, productieschema, callsheet, casting, regie, camerawerk, productie, edit. Alles volledig in-house, zoals bij vrijwel al onze producties. 

De hoofdfilm is opgeknipt in korte fragmenten en geoptimaliseerd voor Instagram, YouTube, TikTok en Snapchat. Elk platform kent zijn eigen, unieke opbouw van shots en muziek. Dit is één van de redenen dat deze campagne scoorde. Dit leidde tot een hele reeks aan awards, iets waar wij natuurlijk erg trots op zijn. 

Video afspelen

Social snippet '24

00:24

Naast de hoofdfilm is er ook extra social content bijgedraaid op de productiedag. Bij veel van onze producties, met name in de high-end, halen we veel meer content uit één draaidag dan alleen een hoofdvideo.