Video afspelen over PFZW ZorgisZó

PFZW – ZorgisZó

vijf seizoenen lang; helden in het zonnetje.

In deze online serie volgen we zorgmedewerkers. In de eerste twee seizoenen wisselen twee mensen voor een dag van baan en in seizoen 3, 4 en 5 loopt de directeur een dagje mee op de werkvloer. Dankzij een slim format vol persoonlijke verhalen, spannende uitdagingen en harde realiteit, weten we de kern van de zorg weer te geven. Lean&mean gedraaid, zonder poespas: wij verzorgen callsheet, productieschema, cameravoering, regie, productie, licht, geluid en uiteraard edit en animatie. 

lean&mean

klant PFZW / PGGM

bureau C2B

productie fourcreating

bekijk de hele case

Video afspelen

Seizoen 1 - Trailer

00:59

Het eerste seizoen is altijd even zoeken: wat werkt en wat niet? Vanuit productioneel oogpunt en vanuit scripting, maar ook in de edit en de animatievorm is het vinden van de juiste toon een leuk proces. In deze trailer zie je enkele hoogtepunten van dit seizoen.

Video afspelen over PFZW ZorgisZó

Seizoen 2 - Trailer

00:54

In het tweede seizoen van ZorgIsZó wisselen twee mensen weer van baan in de zorg. Het mooie is dat hart voor andere mensen in alle zorgberoepen terugkomt. In dit seizoen kiezen we voor meer interviews en wat meer diepte in de gesprekken. Dit komt mooi tot uiting in de trailer. 

Video afspelen

Seizoen 3 - Afl 2 Rijndam Revalidatie Centrum

13:02

In deze aflevering volgen we directrice Femke die een dagje mee gaat lopen op haar werkvloer. Kan ze de uitdagingen aan en weet ze welke zorgen er spelen bij het personeel en de patiënten? Ze moet enkele ingewikkelde taken uitvoeren en ontdekt waar kansen liggen voor haar als directrice. We draaien ZorgIsZó met een kleine crew om lean&mean te produceren, met behoud van de maximale kwaliteit.  

Video afspelen

Seizoen 4 - Afl 1 MyBegeleiding

13:25

In deze aflevering in een gloednieuw seizoen, waarin we meer animatievormen testen, gaat Melahat aan de slag binnen haar eigen organisatie. Ook experimenteren we met een wat meer interactieve rol voor Lonneke.