Video afspelen

Porsche – Eye for Detail

"je gaat er geen boodschappen mee doen"

Het idee is om met het oog van een andere discipline te kijken naar de modellen van Porsche. Zien ze gelijkenissen met hun eigen keuzes wat betreft stijl, ethiek en uitstraling? In deze vertical first campagne, waarbij we in 2 dagen 6 afleveringen van 4 minuten schoten, beoordelen designers nieuwe en oude Porsches vanuit hun eigen specialisme.

high-end

klant Porsche

bureau Glasnost – an Ace agency

productie fourcreating

bekijk de hele case

Video afspelen

Michael Demeulenmeester - Porsche 911 T

03:39

Binnenhuisarchitect Michael laat zich inspireren door film, mode, kunst en vreemde combinaties: een bepaalde opbouw van dingen. Hij ziet de klassieke Porsche als perfectie. In deze opzet zien we de combinatie van een interviewsetting met snel versneden beelden van de Porsche zelf en een rondloop van Michael om de auto heen.  

Video afspelen

Zeynep Dag - Taycan Turbo S Cross Turismo

04:12

Schoenontwerpster Zeynep communiceert haar leven met haar schoenen. Vorm is voor haar bepalend en de vormen van de Taycan spreken haar enorm aan. Door ook in beeld de combinatie te maken tussen het verhaal van de designer en gebruik te maken van de auto zelf, geven we een podium voor opbouw van een relatie met de Porsche. 

Video afspelen

Rikjan Scholten - Porsche 911 GT3

04:29

Als architect is Rikjan altijd gefocust op maatwerk: design moet uitdragen wie jij bent. De Porsche past wat dat betreft goed in zijn straatje. Geproduceerd in 2 draaidagen is deze serie voor het online platform Discovered het tweede format, na Tipping Points. Hierin volgen we ondernemers in de hoogte- en dieptepunten van hun carriére.

Video afspelen

Mats Horbach - Porsche 365 C

04:02

Grafisch ontwerper Mats is gek op het lijnenspel van deze Porsche. Door gebruik te maken van close shots kunnen we meeduiken in het verhaal van Mats wanneer hij praat over de details. Wij leggen ook focus op de details door de close shots in ruime mate te verwerken in de beeldtaal. 

Video afspelen

Sandy Visser - Porsche Boxter 25

05:10

Eco-vriendelijke tassen ontwerpster Sandy ziet een duidelijk verschil tussen design en kunst: functionaliteit. Zo kijken wij ook naar onze producties, die vaak balanceren tussen kunst en effectieve video. Zo combineren we het filmische met de klantvraag. 

Video afspelen

Ruben de la Rive Box - Porsche Taycan 4S

05:06

Ontwerper en kunstenaar Ruben wil niet altijd dienend zijn aan de gebruiker, maar ook eigen zijn. Door het losse camerawerk, waarin we de persoon volgen, krijgen we echte reacties. Door dit te combineren met een wat meer statische interview setting, creëeren we een rustige start aan de long form content.