Video afspelen

Porsche – Tipping Points

uncommon stories

In Tipping Points volgen we spraakmakende ondernemers die cruciale momenten uit hun carrière herbeleven. In een meerjarige serie die verschijnt op het online platform Discovered, ontdekken we hoe deze mensen de pieken en dalen in hun carrière hebben beleefd. Gefilmd en geproduceerd als mini-documentaires. Wij verzorgen productieschema’s, call sheets, regie, productie, camerawerk, licht, geluid en edit. 

high-end

klant Porsche

bureau Glasnost: an Ace agency

productie fourcreating

bekijk de hele case

Video afspelen

Afl 1 - Fashion Composers

10:32

Het verhaal van twee balletdanseressen die het gevoel hebben dat het in de danswereld anders kan. Ze zien een kans en starten een modellenbureau voor professionele dansers. Wij ontdekken hoe dansers het verschil kunnen maken en duiken in het leven van deze twee power-vrouwen.

Video afspelen

Afl 2 - Cocktail Professor

08:17

Het leven van de cocktail professor ziet er exact uit zoals je verwacht. In deze aflevering volgen we de ups en downs van het duo dat aan de basis staat van dit bedrijf. Eigenzinnig en artistiek verteld, net zoals het duo zelf. 

Video afspelen

Afl 3 - Jalila Essaidi

10:15

Bio-medisch wetenschapper Jalila is een vernieuwende denker. Ze gebruikt elementen uit de natuur om de wereld mooier, schoner en beter maken.  Zo gebruikt ze spinnen als inspiratiebron voor een kogelwerende, menselijke huid. Een prachtig verhaal in een gelikte mini-documentaire. 

Video afspelen

Afl 4 - Tomasu

12:48

Het idee voor goddelijke sojasaus kwam bij bakkerszoon Thomas Uljee op toen hij tv zat te kijken. Een dag later stond hij in Amerika, op een afgelegen boerderij. De rest is geschiedenis. Voor wie deze geschiedenis niet kent: zeker de moeite waard om deze mini-documentaire te kijken.