Video afspelen

Talisker – Adventure Seekers

levenslustige verhalen

Vrije geesten die zich willen blijven verwonderen in het leven. Ontdekken, niet stilstaan. Dat is waar Talisker Adventures over gaat. Korte ontsnappingen aan de werkelijkheid. Wij verzorgden productie, storyboard, callsheets, regie, cameravoering en edit voor de onderstaande projecten. Op een lean&mean manier wisten we met een 3-man crew op de draaidag deze campagnes krachtig neer te zetten.

lean&mean

klant Talisker

bureau Glasnost: an Ace agency

productie fourcreating

bekijk meer video's

Video afspelen

De Oosterschelde

00:59

In deze korte video volgen we een groep gelukkigen die op het event van Talisker de ruwe natuur mocht zien en proeven. Met zelf geplukt zeewier en na een kajaktocht over de open zee, bereidt een sterrenchef oesters met zeewier. Door gebruik te maken van een kleine crew, krijgt deze video een intieme vibe.

Video afspelen

Callantsoog

00:59

Door gebruik te maken van spoken word, creëren we in deze video een dromerige, vrije sfeer. Vier vrienden genieten van een ontsnapping aan het dagelijks leven door met elkaar een natuur-weekend mee te maken. Daarnaast filmen we van ochtend tot nacht om het gevoel van de dagbeleving volledig mee te maken.