Video afspelen

TOTO – DartKings

succes op het wk.

Met het WK Darts in aantocht mochten wij helpen aan de promotievideos. Om de darters succes te wensen, draaiden we een berg videos op 1 draaidag. Dat lukt qua beeld, belichting, geluid en camerawerk vrij aardig, totdat het acteertalent van de darters tevoorschijn kwam. Lean&mean geproduceerd en gedraaid met maximaal resultaat, zowel in kwaliteit als hoeveelheid content.  

lean&mean

klant TOTO

bureau One:Nil

productie fourcreating

bekijk de hele case

Video afspelen

Raymond van Barneveld

00:15

De nestor van de darters mag, aan de hand van een strakke regie, aan de groep darters duidelijk maken hoe belangrijk het WK is. Dit gaat uiteraard niet van een leien dakje. Lekker uitgelicht setje met steracteur Michael van Gerwen in een kleine bijrol. 

Video afspelen

Vincent van der Voort

00:15

De snelste gooier van de groep. Zijn pijlen gaan sneller dan het licht. Danny Noppert helpt hem om zijn tijd toch nog wat aan te scherpen. Een social zoals een social bedoeld is: snel tot de kern en kort van stof, met behoud van kwaliteit. 

Video afspelen

Dirk van Duijvenbode

00:15

Een speciale muzieksmaak kan Dirk niet ontzegd worden. Hij kan niet spelen zonder ingewikkelde deuntjes en herinnert Danny eraan dat deze muziek moet opstaan tijdens het oefenen. Snel geschoten, net als de 15 andere shorts op deze draaidag. 

Video afspelen

Danny Noppert

00:15

Hij laat zich zelden afleiden. Ook niet door zijn vriend Vincent. Deze socials produceren wij volledig in-house, van cameravoering tot script en van grading tot sound design.