je bent nu bij high-end, switch terug naar lean&mean

switch terug naar lean&mean

let's work

Ons maatwerk varieert van enkele video’s tot volledige videocampagnes. Daarnaast fungeren we voor verschillende social media en communicatiebureaus als creatief partner op het gebied van branded content.

Video afspelen over Wervingsvideo

awards

san accent #1

We zijn verkozen tot de nummer 1 bij de San Accent Awards met onze productie voor NYP in samenwerking met C2B. We zijn uiteraard erg blij met deze prijs en kijken uit naar het maken van de volgende prijswinnende video. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van videocontent voor jou? Neem contact met ons op!

emerce #1

fourcreating is op 29 april 2023 door Emerce uitgeroepen tot beste video agency van Nederland. In de nieuwe categorie ‘videobureaus’ zijn wij beoordeeld met het maximale aantal van 7(!!) sterren. Heel veel dank aan onze klanten, partners en uiteraard ons fantastische team. Dankzij jullie kunnen wij meerdere generaties bedienen met relevante en kwalitatieve videocontent.

fonk 150

fourcreating staat in de top-3 van videoproductiebedrijven in de Fonk150 Best Agencies 2023, de meest toonaangevende lijst van de beste bureaus van Nederland.